Hierontapalvelut

Klassinen hieronta ja urheiluhieronta Järvenpäässä.

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta perinteinen hieronta, jota on hoitomuotona tehty hyvin pitkään.

Klassisen hieronta tehdään käyttäen sivelyä, hankausta, pusertelua, täristystä ja taputusta. Hieronnan tavoite on tuottaa hyvää oloa, helpottaa hänen mahdollisia vaivojaan ja ennaltaehkäistä tulevia vaivoja.

Klassinen hieronta sopii kaikille.

Urheiluhieronta

Hieroja ottaa huomioon hoidossaan urheilijan kehon sen hetkisen tilanteen mukaisesti. Urheiluhieronta on hieronnan soveltamista urheilijan tilanteen mukaan. Hieronnan lopullisena tarkoituksena parantaa urheilijan tuloksia. Urheiluhieronta sopii kaikille liikkujille.

Nivelten hoito

Nivelhoidon tarkoituksena on edistää nivelten liikkuvuutta ja ylläpitää sitä. Nivelten hoito lievittää kipua esimerkiksi sairauden jälkeen. Muita hyötyä ovat esimerkiksi kehon parempi liikkuvuus, nivelrikosta johtuvien kipujen vähentyminen ja nivelten asennon parantuminen.

Pintalämpöhoito & Kylmähoito

Pintalämpöhoitoa käytetään esihoitona lihasten rasitustilanteissa sekä nivelten lukkotilanteissa. Pintalämpöhoito annetaan esimerkiksi lämpöpakkauksilla, minkä jälkeen voidaan aloittaa lihasten hieronta ja pehmittäminen. 

Kylmähoito helpottaa kipua ja rauhoittaa tulehdusta. Kipua lievittävä vaikutus syntyy sekä verisuonten supistumisesta sekä alueen tuntohermojen puutumisesta.

Faskia hoito

Faskia tarkoittaa sidekudosta, joka ympäröi kehoa. Faskia hoidon tavoite on palauttaa sidekudosten toiminta normaaliksi. Pitkäaikaisissa jännitystiloissa sidekudokset jäävät jännittyneeseen tilaan, faskia hoidolla palautetaan virheasento takaisin normaaliksi.

Venyttävä hieronta

Venyttävän hieronnan avulla rentoutetaan lihasten kireyksiä ja pyritään laukaisemaan kehon kiputiloja.

Triggerpiste hoito

Triggerpisteet ovat kipeitä, jumissa olevia kohtia lihaksissa, jotka tuntuvat pieninä muhkuroina lihaksissa. Triggerpisteet aiheuttavat usein säteilevää kipua, esimerkiksi hartian ja niskan triggerpisteet voivat säteillä kipua päähän.

Ennen hierontaa

Kerrothan hierojallesi ennen hierontaa mikäli sinulla on korkea tai poikkeuksellisen matala verenpaine, sydänsairaus, syöpä, jokin lääkitys, tulehduksia, ihottumaa, epilepsia tai jokin muu sairaus. Kerrothan myös muista hierontaan mahdollisesti vaikuttavista asioista ja toiveistasi.

Varaa oma aikasi soittamalla tai oheisella kaavakkeella.

Olet lämpimästi tervetullut!

Soita: 041 5355 349

Nettiajanvaraus